Kies bewust voor uw voeten! Kies Zlippo!

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigd door een podotherapeut en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed past de therapeut correctie en drukverdeling toe. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.
De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk-schacht en voetbed te vervaardigen.

Het unieke van Zlippo is dat u het uiterlijk van uw Zlippo zelf bepaalt.
Zlippo is een slipper, sandaal, slof of pantoffel op maat met keuzevrijheid voor de drager. U kunt kiezen uit vele modieuze leersoorten en kleuren. Bij Zlippo ontwerpt u uw eigen Zlippo. De podotherapeut voegt kennis en kunde toe voor een verantwoord op uw probleem afgestemd comfortabel voetbed. Door die samenwerking ontstaat een perfecte door u samengestelde en op uw voeten afgestemde Zlippo.

Ga bij uw aanvullende zorgverzekering na of u de slippers, sandalen, sloffen of pantoffels geheel of gedeeltelijk vergoedt krijgt (als u podotherapeutische zolen voorgeschreven krijgt).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 024 3241980.

Bekijk hier de folder