Website Famed -> wordt per 1-4-2020 Infomedics

U krijgt uw rekening van Infomedics. Infomedics is een instelling die gespecialiseerd is in de financiële afhandeling van rekeningen.

Infomedics stuurt u de rekening namens Podotherapie Bottendaal. Als het mogelijk is controleren zij voor u of uw zorgverzekeraar (een deel van) uw rekening vergoedt. U ziet een vergoeding altijd terug op uw rekening en betaalt alleen het bedrag dat overblijft.
Is er niets vergoed maar denkt u dat u wel recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Of heeft u vragen over de hoogte van uw vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Uw rekening digitaal of op papier
U kunt uw rekening zowel digitaal als op papier ontvangen. Infomedics verzorgt de papieren rekening (per post) en de digitale rekening (per e-mail). Geef uw voorkeur aan ons door.

Digitale rekening
Geef uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan podotherapie Bottendaal. U ontvangt de digitale rekening op dit mailadres. Na het uitvoeren van de extra controle middels sms-verificatie kan de rekening gedownload en direct betaald worden.

Papieren rekening
Geef uw adresgegevens door aan podotherapie Bottendaal. U ontvangt de papieren rekening in een roze envelop.

Betalen van uw rekening
De betaalgegevens vindt u op uw rekening. De rekening kan direct betaald worden via iDEAL door het scannen van de QR-code op de rekening of door te klikken op de betaalknop van uw digitale rekening.

Regel het online
Standaard is de betaaltermijn 30 dagen. Heeft u wat meer tijd nodig? Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk veel zaken rondom uw rekening zelf regelen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos uitstel van betaling aanvragen of een verzoek indienen voor betaling in termijnen.

Heeft u vragen over uw rekening?
Op infomedics.nl/faq worden de meest gestelde vragen beantwoordt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de servicedesk. Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036-2031900.