Nieuw!

Video consult

Voor een video consult werken wij met Clickdoc. Hiermee kunt u met uw therapeut videobellen. Deze tool is te gebruiken via een notebook, tablet of smartphone met een internetverbinding. Het is belangrijk dat het apparaat een microfoon, een webcam of een geïntegreerde camera heeft. Hier vindt u een stappenplan hoe u Clickdoc kunt gebruiken. Een videoconsult inplannen kan door te bellen naar ons afsprakenbureau 024 3241980 of een mail te sturen naar podotherapie@bottendaal.com.

Bekijk het stappenplan

Praktijk Podotherapie Bottendaal is in 1993 gestart in Nijmegen. Inmiddels telt onze praktijk meerdere vestigingen: o.a. in Nijmegen, Oosterhout, Elst, Arnhem, Doesburg en Amsterdam. Al onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlands Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Podotherapie is een in artikel 34 van de Wet BIG opgenomen paramedisch beroep. De podotherapeut is de enige wettelijk erkende specialist op het gebied van voet- en houdingsproblematiek.

UPDATE CORONA 6 APRIL 2020

  • Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Wij leveren tot tenminste 28 april 2020 noodzakelijke en spoedeisende zorg;
  • Wij adviseren onze medewerkers en patiënten om naast de gebruikelijke hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen vaker dan gemiddeld de handen te wassen;
  • Wij komen tot 28 april 2020 niet op huisbezoek behalve in geval van spoed en in overleg met de huisarts.
  • Diabetes Mellitus patiënten die een controle of een niet dringende afspraak hebben staan worden gebeld om de afspraak te verplaatsen.
  • Mensen met een afspraak voor het afhalen van inlegzolen worden gebeld. In overleg worden de zolen verstuurd of wordt de afspraak verzet.

Let op:
Heeft u (lichte) verkoudheidsverschijnselen dan vragen wij u met klem onze praktijk niet te bezoeken en uw afspraak te verzetten. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening.

Heeft u nieuwe zolen nodig?
Wanneer u een paar extra zolen wilt bestellen kan dat telefonisch of online. Deze worden zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze afsprakenbalie op nummer 024 3241980 of via podotherapie@bottendaal.com