Nieuwe zolen online bestellen

Zijn uw huidige zolen aan vervanging toe of wilt u een extra paar bestellen? Dit kan online middels het bestelformulier. Ons advies is om alleen van deze mogelijkheid gebruik te maken als het minder dan twee jaar geleden is dat u bij onze podotherapeut bent geweest. De stand van uw voeten kan in de tussentijd namelijk veranderen.

Met deze online bestelmogelijkheid bespaart u kosten waardoor de prijs van een nieuw paar zolen € 147,50 bedraagt inclusief verzendkosten.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie vanuit het aanvullende pakket. Dit heeft dus geen effect op uw eigen risico.

Na het invullen en verzenden van het bestelformulier neemt één van onze medewerkers contact met u op om uw bestelling door te nemen en het adres te checken. We willen er zeker van zijn dat u straks ook tevreden bent met uw nieuwe zolen. Vervolgens worden de op maat gemaakte podotherapeutische zolen gemaakt en zo snel mogelijk verzonden naar het bij ons bekende adres.

Bestel hier uw zolen online

Podotherapie Bottendaal is in 1993 gestart in Nijmegen. Inmiddels telt onze praktijk meerdere vestigingen in o.a. Nijmegen, Oosterhout, Elst, Beneden-Leeuwen, Lent, Doesburg en Amsterdam. Al onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlands Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Podotherapie is een in artikel 34 van de Wet BIG opgenomen paramedisch beroep. De podotherapeut is de enige wettelijk erkende specialist op het gebied van voet- en houdingsproblematiek.

 

 

Nieuw!

Video consult

Voor een video consult werken wij met Clickdoc. Hiermee kunt u met uw therapeut videobellen. Deze tool is te gebruiken via een notebook, tablet of smartphone met een internetverbinding. Het is belangrijk dat het apparaat een microfoon, een webcam of een geïntegreerde camera heeft. Hier vindt u een stappenplan hoe u Clickdoc kunt gebruiken. Een videoconsult inplannen kan door te bellen naar ons afsprakenbureau 024 3241980 of een mail te sturen naar podotherapie@bottendaal.com.

Bekijk het stappenplan