Praktijk Podotherapie Bottendaal is in 1993 gestart in Nijmegen. Inmiddels telt onze praktijk meerdere vestigingen: o.a. in Nijmegen, Oosterhout, Elst, Arnhem, Doesburg en Amsterdam. Al onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlands Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Podotherapie is een in artikel 34 van de Wet BIG opgenomen paramedisch beroep. De podotherapeut is de enige wettelijk erkende specialist op het gebied van voet- en houdingsproblematiek.

UPDATE CORONA 6 mei 2020

Goed nieuws!
We zijn weer voorzichtig gestart met podotherapeutische zorg (naast de medisch noodzakelijke zorg die we zijn blijven doen). Wij volgen de richtlijnen en zorgen daarmee voor een veilige behandelomgeving. Dit betekent dat u weer een afspraak bij ons kunt maken. Voor meer info en/of een afspraak kunt u contact opnemen met ons afsprakenbureau 0243241980.

 

 

Nieuw!

Video consult

Voor een video consult werken wij met Clickdoc. Hiermee kunt u met uw therapeut videobellen. Deze tool is te gebruiken via een notebook, tablet of smartphone met een internetverbinding. Het is belangrijk dat het apparaat een microfoon, een webcam of een geïntegreerde camera heeft. Hier vindt u een stappenplan hoe u Clickdoc kunt gebruiken. Een videoconsult inplannen kan door te bellen naar ons afsprakenbureau 024 3241980 of een mail te sturen naar podotherapie@bottendaal.com.

Bekijk het stappenplan