Bij fysiotherapie Bottendaal kunt op verschillende locaties terecht voor verschillende beweeggroepen. Hier oefent u met een individueel voor u opgesteld programma in een groep mensen met vergelijkbare klachten.

1beweeggroep

COPD: De groep met chronische obstructieve long aandoeningen. Zij trainen op Graafseweg 1onder begeleiding van speciaal daarvoor opgeleide fysiotherapeuten.

1beweeggroep1

Chronische aandoeningen: Hieronder vallen onder andere de reumatische aandoeningen, Diabetes Mellitus, CVA en Hartvaatziektes. De training bestaat uit een individueel en gezamenlijk gedeelte met het doel de conditie te optimaliseren en verergering van de klachten te voorkomen. Deze groep traint 2 ochtenden per week in de fitnessruimte van het ROC, campusbaan.

Rug/nek/schoudergroep: Hier wordt getraind om klachten van de rug nek en schouderregio te verminderen en te voorkomen. Deze groep traint 2 keer per week op locatie Sportspalace, Nieuwe Dukenburgseweg.

Kniegroep: Bedoeld om een sportspecifieke overstap naar buiten te maken als de knierevalidatie in de oefenruimte al relatief ver gevorderd is. Deze groep traint elke maandagavond op het hockeyveld.